just an ordinary gurl <3

Monday, January 17, 2011

BEL class..

Hai OLLS...
petang2 mcm ni memg ngantok kan,,
nak2 plus ngn cuaca yg mendung mcm neyh...
tekak pon rase sakit semacam jerk..


anyway,
entry kali ni saje je nak cite pasal class bel ptg td..
hihi..
xtawla knpe bile time class ni je mcm cuak semacam,,
haha
sbb lec ni suke sgt bg aktvt that we need to speak..
that way aku jd mcm cuak semacam nak2 bile spontan kan..


nak cite kat cni pasal membe aku name die ayu..
hihi..
die ni mcm aku jgk..
takot jee,,
tp kadang2 its fun..
tgk muke masing2 lg fun..hahaHa..
kan ayu kan??
kite je taw ape kite rase..
aku xtaw la org laen mcm mane,,
aku je kot macam 2..
malu kan????
xpon...:)


nak tgok x muke kitorang???
               .


               .
  
               .


               .


               .


               .


               .


               .


               .


               .


ni time ayu tgah buat preparation...
tekun kan???hoho

                          























muke seronok blaja BEL...
       HAHAHA..
                                 hanya kami yg taw...





              
bubye bloggers!
peace yaw!

1 comment:

  1. ade aku dlm nih...????
    ini sudah bagusshhh!!!!
    :)
    love u

    ReplyDelete